Αθήνα 22°C

περισσότερα »

Τερζής, Παπαρίζου, Νίνο στην Ιερά Οδό

17:29 18/10/2006

Ο Πασχάλης Τερζής, η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίνο θα εμφανίζονται από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στην ανανεωμένη Ιερά Οδό.

Text Size Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τερζής, Παπαρίζου, Νίνο στην Ιερά Οδό
Ο Πασχάλης Τερζής, η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίνο θα εμφανίζονται από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στην ανανεωμένη Ιερά Οδό.

Ο Πασχάλης Τερζής ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής, η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίνο επιφυλάσσουν στο κοινό της ριζικά ανανεωμένης Ιεράς Οδού ένα πρόγραμμα που θα εντυπωσιάσει!


Επειδή «Είναι κάποιες αγάπες» που δεν ξεχνιούνται, ο Πασχάλης Τερζής κάνει δυναμική επιστροφή μετά από έναν χειμώνα απουσίας, παρουσιάζοντας παλιές και νέες του επιτυχίες, όπως το «Φεύγω χωρίζω», «Είναι σωστό», «Ακατάλληλη ώρα», «Παλιόκαιρος», «Φθινοπώριασε» κλπ.

Η Έλενα Παπαρίζου, η μεγαλύτερη ελληνίδα ποπ σταρ, που διακρίνεται για τη φωνή και την σκηνική της παρουσία, θα παρουσιάσει στην σκηνή της Ιεράς Οδού επιτυχίες της από το καινούριο της άλμπουμ «Υπάρχει λόγος» αλλά και παλαιότερα πολύ αγαπημένα τραγούδια, όπως το «My number one», «Αναπάντητες Κλήσεις», «Mambo» κλπ.

Ο Νίνο, ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της νεολαίας, θα δώσει και αυτός το στίγμα του στις βραδιές της Ιεράς Οδού τραγουδώντας επιτυχημένα τραγούδια του από τον προηγούμενο δίσκο του αλλά και από τον τελευταίο με τίτλο «Επηρεάστηκα».

Η σκηνοθεσία και οι χορογραφίες των παραστάσεων ανήκουν στον Φωκά Ευαγγελινό, την σκηνοθεσία υπογράφει ο Μανόλης Παντελιδάκης, τα κοστούμια επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Κασπίρης.

Την μουσική επιμέλεια έχουν ο Γιάννης Νικολαϊδης και ο Θανάσης Χόνδρος, την επιμέλεια του ήχου ο Μιχάλης Ζαγλανάκης και ο Νίκος Χρονόπουλος και τον σχεδιασμό φωτισμού επιμελήθηκαν ο Βασίλης Πουφτής και ο Πάρης Αναγνωστόπουλος.

Η Ιερά Οδός, ένας χώρος που έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, ανανεώθηκε ριζικά από τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Αμοργιανό και μεταμορφώθηκε σε έναν μοντέρνο, πολυεπίπεδο χώρο με διαζώματα, έτσι ώστε όπου και αν κάθεται κανείς να νοιώθει ότι βρίσκεται στο πρώτο τραπέζι! Η ιδιαίτερα μεγάλη σκηνή που δεσπόζει στο χώρο κατασκευάστηκε από τον Θοδωρή Μουρτά.

Τα συστήματα φωτισμού και ήχου του μαγαζιού, καθώς και οι υποδομές του σε όλους τους τομείς είναι αντίστοιχες των χώρων της Ευρώπης και της Αμερικής και φυσικά του κύρους των καλλιτεχνών που εμφανίζονται εκεί !

Ημέρες λειτουργίας: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Διεύθυνση: Ιερά Οδός 18-20
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3428272
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

21/10 Κερδίστε προσκλήσεις για Θεοφάνους - Θεοδωρίδου

14/10 Κερδίστε προσκλήσεις για το Βαλκανικό Συνέδριο Τατουάζ

9/10 Κερδίστε προσκλήσεις για τον Αγαπητικό της Βοσκοπούλας!
6/10 Κερδίστε προσκλήσεις για τα Πράματα και Θάματα